tag:blogger.com,1999:blog-7875306252107805414.post3101382298126870321..comments2024-03-28T10:33:37.697+01:00Comments on Francuski przy kawie - język francuski: ChandeleurFrancuski przy kawiehttp://www.blogger.com/profile/01009584974622872098noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7875306252107805414.post-36796760511860550212018-03-09T14:49:55.786+01:002018-03-09T14:49:55.786+01:00W wielu francuskich przepisach można zauważyć, że ...W wielu francuskich przepisach można zauważyć, że odkłada się samo ciasto do lodówki na kilkadziesiąt minut lub nawet godzin. Myślę, że można to uznać za sekret bardzo dobrych francuskich potraw.<br />Pozdrawiam serdecznieFrancuski przy kawiehttps://www.blogger.com/profile/01009584974622872098noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7875306252107805414.post-52721340206413388582017-02-02T14:44:59.764+01:002017-02-02T14:44:59.764+01:00Fajnie to zebralas. Mysle, ze sekret francuskich n...Fajnie to zebralas. Mysle, ze sekret francuskich nalesnikow tkwi w tym, ze przygotowuje sie ciasto i odstawia przynajmniej na 1 godzine. Pozdrawiam serdecznie BeataBeata Redzimskahttps://www.blogger.com/profile/05238461369467248417noreply@blogger.com